Închide

Mai mulți vietnamezi sunt acuzați că au furat, tranșat și mâncat un câine la Gilău

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 26, 2020 2 670

Mai mulți cetățeni vietnamezi, stabiliți în localitatea clujeană Gilău, sunt acuzați că au furat un câine, l-au tranșat și l-au mâncat parțial.

La sfârșitul săptămânii trecute, câinele unui paznic de la Castelul Rakoczi Banffy din Gilău a dispărut. Cățelul era legat în curtea castelului, iar proprietarul a găsit urme de sânge care duceau spre halele în care sunt cazați vietnamezii, relatează ziarulclujean.ro.

O carcasă de patruped a fost găsită în frigiderul muncitorilor veniți din Vietnam.

”La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale. În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, au arătat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj pentru actualdecluj.ro.

Anchetatorii au găsit bucăți de carne într-un frigider și le-au dus la USAMV pentru expertizare.

  • 2 comentarii

    Scrie un comentariu