Închide

O femeie în vârstă a ajuns la spital, după ce s-a lovit la cap în troleibuz

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 21, 2023 1 310

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un eveniment petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mijlocul de transport în comun a încercat să evite un arbore ce s-a înclinat înspre carosabil, transmite ISU Cluj.

La fața locului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD. Femeia a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, de către echipajul SMURD. La prima evaluare aceasta era în stare de conștientă, cooperantă și prezenta un traumatism la nivelul capului.

Pompierii au îndreptat arborele înclinat înspre partea pietonală și au solicitat un echipaj RADP din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca pentru a stabiliza arborele respectiv, au mai precizat autoritățile.

Un comentariu

  1. Siguranța pasagerilor în mijloacele de transport public ar trebui să fie o prioritate deosebită. Este important ca autoritățile și operatorii de transport să ia măsuri pentru a asigura condiții sigure și confortabile pentru toți călătorii. Incidentele de acest gen evidențiază necesitatea unor eforturi continue pentru a îmbunătăți siguranța în transportul public și pentru a minimiza riscul de accidente și răniri. Sper ca femeia să se recupereze rapid și că se vor lua măsuri adecvate pentru a preveni astfel de situații neplăcute în viitor.

Scrie un comentariu