Închide

O femeie de 83 de ani din Unguraș a dispărut de acasă în urmă cu două zile, Poliția cere ajutorul clujenilor ca să o găsească

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 13, 2022 0 83

O femeie de 83 de ani din Unguraș a dispărut de acasă în urmă cu două zile, Poliția cere ajutorul clujenilor ca să o găsească.

Ieri polițiștii din Dej au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 83 de ani din satul Unguraș, din comuna cu același nume, a plecat de acasă cu o zi mai devreme, în 11 iulie în jurul orei 18.30, și nu a mai revenit. Femeia se numește Elisabeta Mate iar clujenii sunt îndemnați ca, dacă o văd, să apeleze numărul de urgență 112 pentru a anunța imediat Poliția. Femeia are înălțimea de 1,5 metri, greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr cărunt scurt, ochi căprui iar la momentul plecării era îmbrăcată cu un capot de culoare verde, batic și o pereche de șlapi de culoare albastră. ”Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite Poliția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu