Închide

O femeie de 77 de ani din Cluj, păcălită prin „metoda accidentul”. Suma enormă pe care a plătit-o

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - feb. 25, 2017 0 375

Deși veche „metoda accidentul” face noi victime. O femeie de 77 de ani din Cluj Napoca a ramas fara 18.000 de lei, dupa ce s-a lăsat convinsă de un individ să îi dea banii pe motiv că ginerele ei a provocat un accident, anunță ProTV.

Femeia în vârstă de 77 de ani a primit un telefon de la un individ care i-a povestit că ginerele ei ar fi accidentat cu mașina un barbat și, pentru ca apropiații presupusei victime să nu depună plângere penală impotriva lui, i-a cerut bătrânei bani.

Femeia ingrijorată a stabilit o întâlnire cu escrocul și i-a dat 18.000 de lei. Abia apoi și-a sunat rudele să vadă dacă povestea e adevărată sau nu și a aflat cu durere că a fost păcălită. Imediat, ea a depus plângere la poliție, iar agenții incearcă acum să dea de urma făptașului.

VIDEO Cât de sigur e Clujul? Persoană tâlhărită în centrul orașului. Imagini surprinse pe camere de înregistrare

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.