Închide

O femeie care a amenințat că se sinucide aruncându-se de la balcon, timp de o oră, în Câmpia Turzii, a fost salvată și internată în spital

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 19, 2022 0 110

O femeie care a amenințat că se sinucide aruncându-se de la balcon, timp de o oră, în Câmpia Turzii, a fost salvată și internată în spital.

Femeia, cunoscută cu antecedente medicale, a amenințat ieri că se aruncă de la etajul 4 al blocului de locuințe din Câmpia Turzii. La fața locului au sosit echipajele de urgență de la detașamentul din Turda al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, alături de specialiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj, printre care și un negociator. La fața locului s-au deplasat o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale. Cei doi au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului de ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare