Închide

Bani la buget, amenzi de mii de euro în Cluj după o acțiune de amploare a polițiștilor care a durat doar câteva ore

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 19, 2022 0 140

Bani la buget, amenzi de aproape două mii de euro în Cluj după o acțiune de amploare a polițiștilor care a durat doar câteva ore.

Astfel, în 17 și 18 septembrie, între orele 18.30 și 21.30, respectiv 23.30 și 1 dimineața, într-o acțiune de verificare și control în trafic polițiștii din Cluj-Napoca au legitimat peste 130 persoane, au verificat peste o sută de mașini și au aplicat 35 de amenzi, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, după cum arată o informare a Inspectoratului Județean de Poliție. ”Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adopte un comportament preventiv astfel încât să nu creeze întâmplări neașteptate pentru ceilalți participanți la trafic și să poată evita orice situație periculoasă. Reamintim, totodată, despre respectarea limitelor de viteză, dar și despre efectul nefast al consumului de alcool sau substanțe psihoactive. Pietonilor le recomandăm să nu se expună pericolului prin traversări prin locuri nepermise, să fie vigilenți atunci când traversează partea carosabilă, asigurându-se că au fost observați de către șoferi și că aceștia pot oprii în condiții de siguranță”, transmite IPJ Cluj, care adaugă că astfel de acțiuni vor continua.

Să adăugăm că și în Turda, în 17 septembrie, în doar patru ore – între orele 18 și 22 – polițiștii din oraș au ieșit în stradă într-o acțiune, cum au numit-o aceștia, ”tip blitz”. Astfel, au fost efectuate activități de verificare și control în trafic, la localurile de distracție și agrement, precum și activități de verificare la persoanele pe numele cărora au fost emise măsuri de arest la domiciliu.

În urma acestora au fost legitimate peste o sută de persoane și aproximativ 50 de autovehicule au fost oprite în trafic pentru control, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu