Închide

O fată de 12 ani din Sânpaul a dispărut de acasă, familia a alertat Poliția. A fost găsită după 48 de ore în pădurea Hoia

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 24, 2019 0 348

După 48 de ore de căutări continue și investigații complexe, o minoră de 12 ani, care a plecat de la domiciliu fără acordul părinților, a fost găsită de polițiști. Tânărul cu care a plecat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și act sexual cu un minor.

Familia a alertat Poliția în 20 august, seara după ora 19, și a relatat că fata, de 12 ani din Sânpaul, a plecat de la domiciliu împreună cu un tânăr, fără acordul părinților. Cei doi ar fi plecat din Sânpaul cu o mașină către o destinație necunoscută. După cercetări complexe, s-a stabilit traseul pe care cei doi l-ar fi urmat, precum și zone în care s-ar putea afla și au fost găsiți doar ieri, în 22 august, după acțiuni de căutare de amploare. Aceștia au fost găsiți în zona pădurii Hoia. ”În acțiune au fost angrenate efective importante de polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu, Serviciului de Investigații Criminale, Biroului pentru Centrul Universitar și Secției 5 Poliție. De asemenea, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca și al Direcției Operațiuni Speciale. Totodată, au participat și jandarmi”, spun anchetatorii.

Din cercetări a reieșit că minora ar fi plecat de bună voie cu tânărul de 20 de ani. De asemenea, aceștia ar fi întreținut relații sexuale consimțite. Tânărul a fost reținut 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal și act sexual cu un minor, fapte prevăzute de Codul penal.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu