Închide

Au furat un portmoneu cu 300 de lei din buzunarul unei călătoare cu autobuzul. Șoferul a văzut imaginile, a chemat Poliția, i-a blocat pe hoți în autobuz

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 24, 2019 0 838

Patru persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un mijloc de transport în comun au fost depistate de polițiști, cu ajutorul unui clujean cu spirit civic.

Trei dintre cei autori au fost reținuți 24 de ore de polițiști iar prejudiciul a fost recuperat.

Furtul s-a întâmplat în22 august, când persoane necunoscute au sustras portmoneul unei femei care călătorea cu autobuzul pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzându-i acesteia un prejudiciu de circa 300 de lei. ”Șoferul autobuzului a luat la cunoștință de comiterea furtului și a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. Astfel, în scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz dintr-o altă stație și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora”, au relatat anchetatorii. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei patru, stabilind că este vorba despre trei bărbați, de 29, 30 și 31 de ani, și o tânără de 17 ani, din Turda.

Prejudiciul a fost recuperat integral iar cei trei cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. Tânăra în vârstă de 17 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu