Închide

O expoziție fotografică itinerantă ce marchează un sfert de secol de parteneriat strategic între SUA și România ajunge la Cluj, în toamnă

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 17, 2022 0 83

O expoziție fotografică itinerantă ce marchează un sfert de secol de parteneriat strategic între Statele Unite și România ajunge la Cluj, în toamnă, după ce va fi vernisată diseară în Craiova.

Expoziţia fotografică itinerantă ”Noi, Poporul/We the People” va fi vernisată diseară în Craiova. Expoziţia se doreşte un eseu fotografic, tematic, care explorează relaţiile diplomatice, de securitate, economice, culturale dintre poporul român şi cel american. ”Această colecţie de interacţiuni între cele două naţiuni ilustrează faptul că Parteneriatul Strategic dintre Statele Unite şi România este accesibil tuturor. Este o expoziţie care surprinde pe larg interacţiunile dintre cele două popoare, încă de la începutul Parteneriatului Strategic în anul 1997. Cele 150 de fotografii cuprinse în această expoziţie creează un cadru personal pentru Parteneriatul Strategic, din trecut şi din prezent, şi oferă posibilitatea de a experimenta prietenia şi colaborarea între cele două popoare, într-un nou mod”, precizează organizatorii. Din Craiova, expoziția se mută în septembrie în Timișoara, și în 28 octombrie în Cluj-Napoca, după care în Sibiu în decembrie, Iași în ianuarie, Constanța în februarie și București, în martie anul viitor. Deocamdată nu a fost precizat unde anume va fi organizată expoziția, în Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare