Închide

O companie aeriană low-cost își inscripționează avioanele cu fotografii ale unor mari personalități din istoria României

Actualitate by Catalin Suciu - iul. 24, 2018 1 423

Blue Air va onora împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire într-un mod inedit. Începând de astăzi, mai multe aeronave Blue Air vor fi personalizate pe fuselaj cu fotografii ale unor personalități importante din istoria modernă.

Prima aeronavă Boeing 737-800NG a fost personalizată cu portretul regelui Carol I și a ajuns astăzi din România la Londra.

„Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm o parte din trecutul nostru valoros, împreună cu mesajul de unitate. Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român”, au precizat reprezentanții Blue Air.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, a transportat în 2017 peste 5 milioane de pasageri pe 106 rute din 16 țări.

Un comentariu

  1. cum? regele Carol I? cata nesimtire! asta se numeste tradare! cei resposabili sa fie judecati de urgenta si condamnati la puscarie pe viata! dragnea, dancila, tariceanu, acestea sunt unicele personalitati ale istoriei Romaniei antice, medievale, moderne si viitoare pana in vecii vecilor. sa se dea o oug ceva sa se stopeze aceasta faradelege!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.