Închide

O companie aeriană intră pe piața din Cluj, operează zboruri spre Zurich, prima dată

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 13, 2023 0 344

O companie aeriană intră pe piața din Cluj, operează zboruri spre Zurich, prima dată.

E vorba de Swiss International Airlines, care operează zboruri între Cluj-Napoca și Zurich din primăvara viitoare. Mai exact, din 28 martie 2024 compania aeriană Swiss International Air Lines va conecta orașul Cluj-Napoca cu Zurich cu trei zboruri pe săptămână – luni, joi și duminică. Biletele pot fi rezervate de azi pe site-ul companiei aeriene.

Din Zurich se poate zbura spre Sttele Unite, America de Sud sau Asia. Astfel, luni și duminică se asigură zboruri de conexiune din Cluj spre New York Newark, Boston, São Paulo şi Bangkok, iar joi – spre New York – aeroportul JFK, Miami, Dubai, Montreal, Boston, Shanghai, Chicago, San Francisco şi Los Angeles.

Zurich este cel mai mare oraş al Elveţiei, bine cunoscut ca centrul cultural, economic şi industrial al ţării şi unul dintre cele mai importante centre financiare ale lumii. Orașul găzduiește mai multe instituții financiare, giganți bancari, piaţa de valori, corporaţii naţionale şi internaţionale şi respectiv majoritatea centrelor de cercetare și dezvoltare europene cu sediul la Zurich. Aeroportul se află la 13 kilometri nord de centrul orașului Zurich și este principalul hub aerian pentru Swiss International Air Lines. Comunitatea de români din Zurich numără 8.000 de persoane.

Swiss International Air Lines Ltd (Swiss) este principala companie aeriană a Elveţiei, cu zboruri din hub-urile Zurich şi Geneva către peste o sută de destinații din 50 de țări. Baza principală este la Aeroportul Internațional Zurich (ZRH).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu