Închide

O clujeancă și-a dat fostul soț în judecată după ce acesta a aruncat spre ea o bucată de țelină, bărbatul a scăpat de închisoare după ce femeia și-a retras plângerea

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 23, 2021 0 235

O clujeancă și-a dat fostul soț în judecată după ce acesta a aruncat spre ea o bucată de țelină, lovind-o în pomete. Disputa s-a tranșat săptămâna trecută la Judecătoria Cluj-Napoca.

Femeia a depus plângere penală, unde l-a acuzat pe fostul soț de lovire, și a arătat că în octombrie anul trecut a lovit-o cu o bucată de țelină în pomete, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentu vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale, după cum a arătat raportul medico-legal de la dosar. Pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, ceea ce s-a întâmplat în acest caz. Totuși, la termenul din 8 septembrie femeia și-a retras plângerea, fapt care a atras după sine înlăturarea răspunderii penale.

În rechizitoriul de la dosar s-a reținut că femeia a fost căsătorită 14 ani cu inculpatul, aceștia divorțând în 2017. Deoarece încă nu s-a efectuat partajul cu privire la apartamentul comun și exercitarea autorității părintești se efectuează în comun, suspectul vine la domiciliul persoanei vătămate pentru a o vizita pe fetița acestora.  În 5 octombrie anul trecut inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate, și în urma unor discuții în contradictoriu a lovit-o pe persoana vătămată, proiectând înspre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete. În ziua următoare femeia și-a scos certificat medico-legal, care a arătat că aceasta a prezentat leziuni traumatice care s-au produs prin lovire cu corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare