Închide

O asociație de mediu sesizează poliția după ce mai mulți oameni din Turda s-au lăudat că au decapitat un șarpe prins într-un parc din localitate

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 11, 2022 0 219

Un caz de cruzime împotriva animalelor a fost sesizat de Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului, după ce media locală din Turda a relatat că niște tineri din Turda au prins un șarpe care ar fi îngrozit utilizatorii unui parc din localitate.

Cu uriașă revoltă observăm senitatea cu care într-un alt oraș de 5 stele, numit și Turda, oamenii se laudă ca un „șarpe a fost decapitat”. Bineînțeles că nu s-a sesizat poliția, dar o „autosesizam” noi prin plângere scrisă. Precizăm noi ca în cauză au fost încălcate 3 legi, nu doar cea de cruzime. Vom trimite plângere și Gărzii de mediu.Ne ne vom lasă până ce acei primitivi vor fi pedepsiți cel puțin cu amendă penală. Se cunosc probleme din comunitățile rome din Turda și nu numai, însă locuitorii se tem să își asume o plângere, iar autoritățile dau din umeri că nu știu și „io nu-s de aici””, sesizează organizația.

Potrivit mediei locale, un șarpe care avea o lungime de peste 1 metru, care ar fi băgat groaza în utilizatorii unui parc din localitate, a fost prins și decapitat de niște tineri. Chiar dacă s-ar fi constatat că nu este vorba despre o specie veninoasă. Episodul a fost și fotografiat.

În cazul șarpelui, a luat atitudine și un reprezentat al unui alt ong din Cluj, Avocatul Radu Mititean.


sursa foto: turdanews.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare