Închide

O ambulanță în misiune a fost implicată într-un accident de circulație, în Aghireș, a lovit un biciclist de 77 de ani

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 03, 2023 0 320

O ambulanță în misiune a fost implicată într-un accident de circulație, în Aghireș.

Accidentul a avut loc în jurul amiezii. Echipajele de poliție care au sosit la fața locului au arătat că potrivit primelor cercetări efectate la fața locului a rezultat că un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în timpul deplasării spre un caz medical, înspre municipiului Cluj-Napoca, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, ar fi acroșat un biciclist, în vârstă de 77 de ani, care ar fi pătruns pe strada principală de pe o arteră secundară. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Până la sosirea ambulanței de la Serviciul Județean de Ambulanță, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat biciclistului. ”În urma evaluărilor medicale, s-a constatat faptul că acesta avea mai multe traumatisme”, a arătat ISU Cluj. ”Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. În prezent starea victimei este stabilă”.

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt cercetate de către IPJ Cluj. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj va deschide o anchetă ”cu privire la acest regretabil eveniment” după cum apreciază ISU Cluj.

Șoferul autospecialei SMURD a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare