Închide

Numărul pacienților cu coronavirus din spitalele din Cluj s-a înjumătățit în câteva zile, 9 decese în 24 de ore

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 26, 2021 1 229

Numărul pacienților infectați cu coronavirus internați în spitalele din Cluj s-a înjumătățit în doar câteva  zile, după cum arată datele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Astfel, azi sunt internați în spitalele din Cluj un număr de 384 pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 80 sunt în stare critică la Terapie Intensivă – o scădere considerabilă față de ieri, când erau înregistrați peste cinci sute de pacienți, mai exact 519, și în urmă cu două zile – aproape șase sute de pacienți, adică 599. În urmă cu trei zile în Cluj erau înregistrați 619 pacienți, iar în urmă cu patru zile – 644 pacienți.

Să menționăm, până acum au fost tratați și vindecați, în Cluj, peste 7.800 de pacienți confirmați cu infecție cu coronavirus, o fracțiune din totalul clujenilor confirmați cu infecție, aproape 87.000. De la debutul pandemiei până în prezent în Cluj au decedat 1.669 persoane, dintre care nouă doar în ultimele 24 de ore. Prefectul Tasnadi Szilard confirmă pentru actualdecluj.ro că cifrele privind numărul pacienților internați în spitalele din Cluj, cu Covid, sunt corecte. ”Diferența rezultă din pacienții externați. Cifrele au fost verificate acum și sunt corecte. Așa s-a comunicat de la DSP Cluj”, spune el.

Un comentariu

  1. Daca lumea nu va intelege sa se vaccineze vor fi din ce in ce mai multe victime. Eu, as recomanda tuturor sa gandeasca cu capul lor si sa nu se mai lase pacaliti de toata dezinformarea. Doar cu vaccinul vom putea ajunge departe.

Scrie un comentariu