Închide

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus depistate în Cluj a depășit azi 61.000, cele mai multe într-un județ din țară

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 20, 2021 1 630

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus depistate în Cluj a depășit azi 61.000, cele mai multe într-un județ din țară, după ce doar în ultimele 24 de ore în Cluj au fost depistate 132 de cazuri noi de infecție.
Să menționăm, de obicei în prima zi din săptămână numărul cazurilor noi depistate e mai mic decât în restul zilelor din cauză că duminica numărul testelor procesate e considerabil mai mic. În ultimele 24 de ore de exemplu au fost procesate la Cluj sub o mie de teste, în condițiile în care zilnic în județ sunt procesate între 1.500 și 2.000 de teste. Chiar și așa, numărul cazurilor depistate în Cluj e printre cele mai mari din țară, depășit doar de Dolj cu 186 cazuri noi, Ilfov cu 181, Timiș cu 226 și București cu 404 cazuri noi.

Clujul se află și azi, după aproape o săptămână, în scenariul galben de funcționare, după ce rata de infectare nu a mai scăzut sub pragul critic de două cazuri la mia de locuitori de marțea trecută, adică de aproape o săptămână și, după două zile de monitorizare, vineri Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus restricții de circulație și mobilitate în oraș.

Mai jos situația în fiecare județ din țară, azi, conform Grupului de Comunicare Strategică:

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare