Închide

Numărul autorizațiilor de construcție pentru clădiri a fost în Cluj de peste 1.300 în primele șapte luni ale anului, cu aproape o sută mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut

Economie by Actual de Cluj - sept. 12, 2022 0 90

Numărul autorizațiilor de construcție pentru clădiri a fost în Cluj de peste 1.300 în primele șapte luni ale anului, cu aproape o sută mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, conform Direcției Județene de Statistică ăn primele șapte luni ale anului 2022, numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate pe total județ, a fost de 1356, cu 92 mai mare comparativ cu aceeași perioadă din anul 2021. Doar în luna iulie au fost eliberate peste două sute de autorizații de construcție pentru clădiri rezidențiale, mai exact 201, cu 11 mai puține comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent și cu șapte autorizații mai multe față de luna anterioară. Luna cu cele mai multe autorizații emise în acest an a fost februarie, 221 autorizații emise.

Clădirea rezidențială este acea clădire care este folosită integral sau în cea mai mare parte (peste 50%) pentru locuit.

Recordul pentru cele mai multe autorizații emise într-o lună, în Cluj datează din august 2016: 361 de autorizații emise.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu