Închide

Număr record de infectări cu coronavirus la Cluj, zeci depistați în 24 de ore

Sănătate by Mihai Prodan - sept. 23, 2020 0 800

Număr record de infectări cu coronavirus la Cluj, doar de ieri până azi nu mai puțin de 83 de persoane au fost confirmate cu infecție în condițiile în care nu a fost depistat, în ultimele zile, niciun focar de infecție.

E prima dată de la debutul pandemiei când la Cluj sunt depistate atâtea persoane cu infecție fără să existe vreun focar descoperit în ultimele zile. ”A fost testare masivă la cerere”, spune prefectul Mircea Abrudean, care e președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Numărul pacienților infectați cu coronavirus internați în spitalele din Cluj astăzi ajunge la 319 persoane, dintre care 275 din județul Cluj, iar restul – din alte județe. De la debutul pandemiei  au fost tratați și declarați vindecați un număr de 829 pacienți în total, în Cluj, în vreme ce 75 de persoane au decedat ca urmare a infecției.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare