Închide

Nu mai stai la cozi în orașul cu criză de locuri de parcare: din 3 ianuarie cererile pot fi depuse online

Administrație by Actual de Cluj - dec. 22, 2017 0 1670

Vești bune pentru clujenii posesori de mașini, care se bat anual pe aceleași foarte puține locuri de parcare: anul viitor bătălia se duce online și nu la cozi la ghișee, după ce Primăria a anunțat că din 3 ianuarie cererile pentru locuri de parcare pot fi înregistrate online.

Înscrierile încep în 3 ianuarie la ora 8, când clujenii care doresc să înregistreze o cerere pentru atribuirea unui loc nou de parcare cu abonament în cartiere au posibilitatea de a înregistra cererea online și a evita astfel timpul de așteptare la ghișeele instituției. Ulterior solicitanții vor primi pe adresa de e-mail numărul de înregistrare în sistemul de management al documentelor instituției, în baza căruia cererea va fi procesată.

„Este foarte important ca solicitantul să completeze o adresă de e-mail validă și corectă. Pentru o adresă de e-mail și un CNP/CUI se permite înregistrarea unei singure cereri! Încercarea de a depune mai multe cereri pentru același solicitant se va considera tentativă de fraudă și va duce la anularea cererii”, subliniază Primăria.

În afară de varianta online, cererile pentru locuri de parcare pot fi depuse la ghișeele primăriilor de cartier și la ghișeele Centrului de Informare pentru Cetățeni, iar plata se poate face din 8 ianuarie.

Cererile de parcare pentru riverani din cartierele municipiului Cluj-Napoca pot fi depuse online de către persoanele fizice cu domiciliul stabil sau reşedinţa în Cluj-Napoca care deţin în proprietate un autoturism cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate sau au în folosinţă un autoturism proprietatea unei persoane juridice în baza unei adeverinţe sau contract de comodat. Pot depune cereri și persoanele juridice cu sediul social sau punctul de lucru în Cluj-Napoca cu autoturism în proprietate cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate.
O persoană poate completa online o singură cerere. Cererea se va completa pe numele persoanei care figurează ca proprietar sau coproprietar în certificatul de înmatriculare al autoturismului și va avea anexate documentele solicitate, în caz contrar nu va putea fi considerată validă.
Locurile de parcare din cartiere se repartizează după data de 31 martie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare