Închide

„Nu din cauza alegerilor”, spune Șulea. S-a apucat să toarne asfalt peste drumul care trebuia să fie centură

ActualitateAdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 19, 2020 0 2426

Centura de Sud este istorie – o recunoaște chiar primarul comunei  Florești, Horia Șulea. El a explicat că până când se realizează un nou proiect, cu traseu modificat, e necesar să se poată circula eficient pe tronsonul conturat în spatele Metro – Unitate Militară. Așadar, au început lucrările de asfaltare, executate de firma de construcții Viarom. Întrebat dacă hărnicia sa are vreo legătură cu faptul că alegerile locale bat la ușă, primarul Floreștiului s-a grăbit să nege: „nici poveste!”, și chiar să facă previziuni despre cum epidemia Coronavirus va amâna „sigur” alegerile locale, pentru 2021.  „Este vorba despre o lucrare care a fost bugetată  anul accesta, conform planului de întreținere a drumurilor comunale. Asfaltăm pur și simplu acea porțiune de drum de pe teritoriul comunei noastre, ca să se poată circula mai bine. Nu are legătură cu alegerile locale. Oricum, la modul în care evoluează Coronavirusul, alegerile vor avea loc cel mai probabil în 2021”, a comentat edilul Floreștiului.

În privința Centurii de Sud, el a precizat că fondurile de expropriere au fost recuperate din conturile beneficiarillor, având în vedere că traseul întregului proiect se va modifica. „Soluția tehnică va fi identică vechiului proiect, doar traseul va fi mai lung, vizând unele modficări”, a comentat Șulea. El nu a oferit detalii despre când anume va fi promovat noul proiect al Centurii de Sud, în schimb a subliniat că pentru a se putea construi centura, are în vedere un parteneriat public-privat. Între timp, a posat o imagine pe pagona de facebook, arătându-se  bucuros de lucrările de asfaltare care se fac în zonă. Un cititor care a trecut prin zonă ne-a transmis că asfaltul este turnat direct peste pământ. Că doar în anumite zone s-au făcut rigole, deducând că este doar o improvizație, realizată de ochii lumii, acum, în pragul alagerilor locale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare