Închide

Noile termene pentru șantierul de pe Avram Iancu

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 04, 2015 1 714

Echipa primăriei a ieșit din nou pe teren, de această dată pe șantierul de pe Avram Iancu, arteră cuprinsă în proiectul cu fonduri europene al primăriei de reabilitare a infrastructurii orașului comoară. Două straturi de asfalt au fost turnate pe carosabilul de pe strada Avram Iancu, anunță reprezentanții primăriei. Potrivit estimărilor acestora, lucrările vor fi încheiate până la începrea anului școlar, adică în 15 septembrie.

Primarul, managetul proiectului orașul comoară și directorul tehnic al primăriei au luat la pas astăzi partea nemodernizată încă din strada Avram Iancu pentru a luat pulsul șantierului operat de Viarom Construct.

Ce au aflat? „Până în acest moment au fost turnate două straturi de asfalt pe carosabil, urmând să se toarne și ultimul strat. În prezent se lucrează la amenajarea trotuarelor, la nivel de piatră spartă, a parcărilor, a pistei de biciclete și la montat bordurile. Pentru aceste lucrări termenul de finalizare este 30 august”, anunță primarul Emil Boc.

Oficialul mai precizează că pe strada Avram Iancu se va instala și un sistem modern de iluminat public, care utilizează tehnologia LED. „Sptămâna următoare va începe și montarea plăcilor de granit pe trotuare. Procesul va fi finalizat în 15 septembrie”, a mai afirmat primarul.

Un comentariu

  1. pt semedo postacul,

    VIAROM e firma detinuta de VINCI din franta, una din cele mai mari firme de cosntructii din lume. terminati cu asocieri penibile cu videanu.

Scrie un comentariu