Închide

Noi artiști în premieră la festivalul Untold pe scenele Alchemy și Galaxy

ActualitateFestivalRecomandarea redacției by Actual de Cluj - aug. 05, 2021 0 529

Organizatorii Untold aduc și în 2021 nume reprezentative pentru genurile muzicii underground. Charlotte de Witte, Claptone, Seth Troxler, Caspa, Cellini, Colyn, DJ Snow & MC Agent, DJ Shiver și mulți alții urcă între 9 și 12 septembrie pe scenele Alchemy și Galaxy și completează astfel line-up-ul excepțional pentru cea de-a șasea ediție Untold. Organizatorii spun că în curând vor dezvălui un nou val de artiști și DJ-i care abia așteaptă să facă spectacol în acest an la Cluj-Napoca. Primii DJ ai lumii – David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar sau rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată la festival – au fost deja confirmați pe lista de artiști la ediția din 2021.

Potrivit organizatorilor Untold, pe scenele Alchemy și Galaxy vor urca artiști ai genului underground deosebit de apreciați în lume, unii la prima participate la festivalul din Cluj.

Charlotte de Witte va veni în premieră la Untold. Artista este una dintre femeile care a reușit să schimbe percepția în industria muzicii electronice fiind una dintre  cele mai apreciate figure din genul techno, cu prezențe la marile festivaluri din lume . Denumită încă din 2017 ,,techno’s next-gen superstar” de DJ Mag, belgianca Charlotte de Witte a devenit rapid una dintre cele mai vizibile personalități de pe scena techno mondială. “You’re Mine”, colaborarea cu Oscar and The Wolf, a fost lansată oficial cu Spinnin’ Records, clip-ul oficial ajungând la peste 35 de milioane de vizualizări.

Tot pentru prima oară la Untold vine și olandezul Colyn, un DJ care a început să producă la vârsta de 9 ani, a reușit să devină un personaj cunoscut după lansarea „Amor”, piesă pe care Tale Of Us au folosit-o constant în aparițiile live. Producțiile semnate Colyn au intrat în DJ set-urile celor mai cunoscuți DJ tech și techno, precum Joris Voorn, Kölsch, Rüfüs Du Sol, Adriatique, Artbat, Stephan Bodzin sau Solomun.

Germanul Claptone va pregăti un show special pentru festivalul din Cluj. DJ-ul nu și-a dezvăluit niciodată identitatea fiind protejat la fiecare apariție live de o mască aurie. Claptone are în discografie și două albume cu vânzări record, “Charmer” (2015) și “Fantast“ (2018), în care sunt incluse super hit-urile “Heartbeat” și “Under The Moon”, piese la care a lucrat cu solistul Nathan Nicholson, dar și “The Music Got Me” și “In The Night”, unde pe linia de voce l-a cooptat pe Ben Duffy. Vreme de 4 ani la rând, Claptone a fost votat “the highest house DJ” în DJ Mag Top 100.”

Maestrul Seth Troxler completează și în acest an line-up-ul de la scena Galaxy. Ca DJ, Seth Troxler se joacă cu Chicago house și minimal techno, iar ca producător, americanul lucrează cu cele
mai puternice label-uri din industria muzicii electronice: Wolf + Lamb, Crosstown Rebels și Circus Company. Pe scena Galaxy vor fi prezenți și Cellini, belgianul care se joacă cu un amestec de deep și house, precum și Yaya, DJ-ul canadian care a adus în producțiile proprii și în DJ set-uri elemente din muzica africană. În acest an, în liga Galaxy de la UNTOLD mixează Paul Kalkbrenner Live, Amelie Lens, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us”, au mai informat organizatorii Untold.

Potrivit acestora și pe scena Alchemy vor veni cele mai cunoscute nume din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop. Este vorba despre Caspa, producătorul britanic care are propriul show radio
la Rinse FM, cu apariții pe scena marilor festivaluri din lume,  DJ Snow & MC Agent,  Grassu XXL, ȘATRA B.E.N.Z, Spike, Paraziții, Deliric X Silent, Strike, Killa Fonic, DOC, Amuly, Macanache, Nane, Bruja, artista care a lansat succesul “IA LOC”, piesă care are peste 1,6 milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Va veni și trupa Basska, Argatu,  trupa Cred Că Sunt Extraterestru și Moș Martin.

Organizatorii spun că în curând vor dezvălui un nou val de artiști și DJ-i care abia așteaptă să facă spectacol în acest an la Cluj-Napoca. Primii DJ ai lumii – David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima la festival – au fost deja confirmați pe lista de artiști la ediția din 2021.

UNTOLD 2021 are loc între 9 și 12 septembrie. La eveniment au acces fanii vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), testați (antigen sau PCR) sau
care au trecut prin boală (și se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2). Detalii pe untold.com.

sursa foto: Untold – BT Arena

Nici un comentariu

Scrie un comentariu