Închide

FOTO Noi acțiuni de curățare a malurile Someșului întreprinse de Primăria Florești/1100 tone de deșeuri ridicate

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 26, 2023 0 113

„A fost finalizată degajarea deșeurilor de pe malurile Someșului. Grație celor 2 excavatoare și a celor 10 camioane de transport deșeuri, au fost adunate peste 1100 de tone de deșeuri, provenite din depozitări ilegale sau aduse de ape din localitățile din amonte”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit oficialului, intervențiile de curățare a malurilor Someșului din Florești au vizat atât colectarea deșeurilor voluminoase din albia râului dar și demolarea construcțiilor ilegale ridicate pe malurile râului.

„La acțiunea de salubrizare și ecologizare a malului Someșului, au participat: echipe acțiuni speciale SASS, echipe intervenție jandarmi, polițiști IPJ Cluj, polițiști locali Florești, responsabili ai compartimentului de protecția mediului din cadrul Primăriei Florești, reprezentanți Hidroelectrica. În continuare, vor fi luate toate măsurile posibile pentru a opri complet astfel de fapte împotriva ecosistemului râului Someș, inclusiv prin utilizarea de tehnologii avansate în identificarea pe loc a celor care continuă ă nu înțeleagă că în Florești astfel de acțiuni nu mai sunt permise. Este în responsabilitatea tuturor să protejăm mediul și să asigurăm un viitor durabil pentru comunitatea noastră”, a arătat primarul Bogdan Pivariu.

Foto: Bogdan Pivariu/Facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu