Închide

Noaptea porților deschise la Teatrul din Cluj, online sâmbătă seara. Ce ți se pregătește

Cultură by Actual de Cluj - dec. 03, 2020 0 138

Noaptea porților deschise de la Teatrul Național din Cluj are loc peste câteva zile, online. E a cincea ediție și prima care nu are loc fizic.

Noaptea Porților Deschise are loc în acest an sâmbătă seara, virtual pe pagina de facebook a instituției de cultură, de la ora 18. Evenimentul va debuta cu o serie de ateliere de creaţie pentru cei mici, conduse de Dora Baba de la ”Scenica, poarta spre arte” Bistriţa, care a organizat la edițiile anterioare atelierul de pictat globuri. ”Un moment însemnat al Nopţii va fi lansarea în premieră a turului virtual al teatrului. De-acum, ori de câte ori vi se face dor, veţi avea posibilitatea de a ne trece pragul în mod virtual, de a colinda în voie foaierele şi de a explora în tihnă minunea arhitecturală care este clădirea Teatrului Naţional din Cluj-Napoca”, transmite secretarul literar Eugenia Șarvari. Evenimentul include un moment în compania invitatului special, actorul Marcel Iureș, care joacă rolul Prospero în spectacolul Furtuna, și care va dialoga cu Mihai Măniuţiu, prieten vechi al actorului, reputat regizor de
teatru şi managerul Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Noaptea Porților Deschise de la teatrul din Cluj include difuzarea înregistrării spectacolului-concert ”Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile” de Ada Milea, avându-i în distribuţie pe Ada Milea, Cristian Rigman, Anca Hanu, Romina Merei şi Miron Maxim.
Spectacolul va fi disponibil spre vizionare până duminică, 6 decembrie, la ora 18.

Iată programul complet al evenimentului:
18:00 – Atelier de creație cu Dora Baba, partea I, 5+
18:30 – Atelier de creație cu Dora Baba, partea a II-a, 5+
19:00 – Atelier de creație cu Dora Baba, partea a III-a, 5+
19:30 – Tur virtual al Teatrului Național Cluj – premieră
20:30 – Invitatul special Marcel Iureș în dialog cu Mihai Măniuțiu
22:00 – Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile, spectacol-concert de Ada Milea.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu