Închide

Nicolae Rațiu: Ion Rațiu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea gravele abuzuri împotriv românilor, înfăptuite de coliția de guvernare

Politica by Actual de Cluj - dec. 26, 2017 0 617

În mesajul său de sărbători, Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, fost candidat la Președinția României, la primele alegeri desfășurate după căderea regimului comunist, în 20 mai 1990, a formulat critici virulente la adresa acțiunilor întreprinse de coaliția PSD-ALDE, ce guvernează România după ce a câștigat alegerile parlamentare din 2016.

”Nu mă îndoiesc că (n.r: Ion Rațiu) s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea gravele abuzuri asupra românilor înfăptuite de coaliția de guvernare de azi” susține Nicolae Rațiu, președinte al Consiliului Director al Centrului Rațiu pentru Democrație din Turda. ”Aroganța liderilor politici de azi de a-și pune salvarea pielii peste domnia legii și (peste) o putere judiciară independentă este uluitoare. Acțiunile lor sunt sfidătoare și deschid calea către o națiune în afara legii. Corupția a fost legalizată și de data aceasta românii înșiși sunt cei care au așezat România în sfera politică cleptocratică, de gangster, a influenței rusești – îmbrățișând modelul lui Putin” apreciază Nicolae Rațiu, citat de actualitateadearieș.ro.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu