Închide

Nicio ofertă pentru bucata din colosul CUG scoasă la licitaţie de Finanţe

Economie by Actual de Cluj - apr. 29, 2014 0 317

Nimeni nu e interesat să preia fosta secţie de mecano-sudură a uriaşului combinat CUG, scoasă la licitaţie azi. Finanţele mai încearcă să o vândă o dată în următoarea lună, cu un preţ ceva mai mic.

Nicio ofertă la licitaţia de azi pentru secţia mecano-sudură a Fortpres CUG SA, pe care Finanţele clujene vor s-o vândă pentru peste 3,15 milioane de lei. „Nu s-a prezentat nimeni”, spune purtătorul de cuvânt al Direcţiei Finanţelor Cluj, Gligor Gavriş. „O mai scoatem o dată la licitaţie în termen de 30 de zile, cu un preţ diminuat cu 25%, ca să mai recuperăm din obligaţiile la bugetul de stat”.

cug imagini

Secţia de mecano-sudură a ajuns în patrimoniul Fortpres CUG în martie 1991, atunci când fostul CUG a fost împărţit în şase societăţi comerciale distincte, în scopul de a adapta producţia fostului CUG la noile realităţi ale tranziţiei. Fortpres CUG este 100% privată de zece ani, din 2004, când pachetul majoritar de acţiuni a fost cumpărat de ucrainienii de la Industrialnîi Soiuz Donbassa (Uniunea Industrială a Donbass-ului) din Doneţk.

Hala de mecano-sudură are cinci deschideri şi un depozit acoperit, un cuptor de 80 metri pătraţi, dar şi 5 deschideri. Toate – pe un teren de 2.700 metri pătraţi, şi el obiect al licitaţiei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare