Închide

News Alert: Garda Națională de Mediu, în inspecție la Pata Rât. Alunecările de la rampa de deșeuri i-au pus pe jar pe oficialii de la nivel național

ActualitateAdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 30, 2017 1 392

Alunecările care s-au produs la baza rampei de deșeuri de la Pata Rât i-au sensibilizat și pe oficialii de la București. Un comisar de la Garda Națională de Mediu, Octavian Popa a venit să viziteze șantierul, urmând ca împreună cu Prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe să iasă în într-o conferință de presă, pentru a prezenta soluțiile care urmează să fie implementate în vederea stabilizării terenului. Reamintim că la mijlocul lunii iulie, un bloc imens de deșeuri s-a prăbușit până în pârul Zăpodia, în urma săpăturilor executate de  firma de construcții Nord Conforest, care a semnat un contract cu Consiliul Județean Cluj pentru închiderea și ecologizarea acestei rampe.

Actual de Cluj a prezentat pe larg acest subiect, subliniind riscul ca o cantitate imensă de deșeuri să ajungă în râul Someș.

Administrația județeană a aprobat, zilele trecute, un buget de 16 milioane de lei, pentru lucrări de consolidare. Vom reveni cu detalii din conferinta de presă.

Mai multe date pe acestă temă puteți citi și aici:

Să ne rugăm să nu vină ploile la Cluj. Cât de mari sunt riscurile alunecărilor de la Pata Rât

Un comentariu

  1. ce tot puneti poze de rht si declaratii sforaitoare ?
    mergeti la fata locului si aratati un reportaj serios.
    jurnalism in care postam cum se injura prefectu cu altii nu ajuta pe nimeni

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.