Închide

„Ne-a ajuns aroganța liberalilor!”. Pro-România în frunte cu Remus Lăpușan, primii s-au înscris în competiția electorală pentru Consiliul Județean Cluj

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 14, 2020 0 816

Candidații PRO România și-au depus, joi, primii dosarele de candidaturi la Consiliul Județean Cluj, pentru alegerile locale programate în 27 septembrie.

În prezent consilier județean (la al doilea mandat), liderul Pro România Cluj, Remus Lăpușan, și-a asumat candidatura pentru președinția Consiliului Județean, transmițând că județul Cluj are nevoie de o nouă administrație, mai competentă și mai preocupată de interesele comunității.

„Le mulțumesc tuturor colegilor pentru eforturile depuse în vederea strângerii de semnături și pentru mobilizarea exemplară de până acum. Suntem o echipă eficientă și foarte bine închegată în acest moment și sunt convins că acesta este unul dintre principalele atu-uri în fața celorlalți contracandidați”, a comentat Remus Lăpușan,

Liderul Pro România Cluj a mai spus că deși liberalii se laudă că vor scoate un scor electoral foarte mare, dând dovadă de o uriașă aroganță, el este încrezător și optimist în privința așteptărilor clujenilor.

„Am încredere că după aceste alegeri vom asista la o schimbare politică la nivel județean. Am văzut cu toții care sunt rezultatele aroganței liberalilor. Ne-a ajuns! A venit vremea să fim PRO muncă, PRO inovație, să PROsperăm în Cluj!”, a transmis Remus Lăpușan/

Candidatul PRO România Cluj la președinția Consiliului Județean Cluj, Remus Lăpușan, este un politician cu bogată experiență în plan local, cu o carieră de succes în mediul privat, deținând din 2011 funcția de CEO la una dintre multinaționalele de prestigiu din domeniul asigurărilor.

Lista PRO România pentru Consiliul Județean Cluj este deschisă de următorii candidați: Lăpușan Remus, Macrea Maria, Trîmbițaș Marcel, Irimie Mircea, Neamț Claudiu, Mîrdan Carmen, Oniga Gabriel, Bărăian Tiberiu, Sașa Cozmin, Pop Valentin, Morariu Adrian, Pulbere Liviu, Revnic Vasile, Giugiuman Filip, Popa Adrian (vezi mai jos).

În programul de guvernare pentru județul Cluj, Remus Lăpușan și echipa sa de la PRO România își propun să implementeze cu prioritate:

-proiecte care încurajează producătorii și brandurile autohtone, prin înființarea unor lanțuri de magazine exclusiv cu produse locale, dar și o platformă unde producătorii locali să se poată promova și să-și poată negocia valorificarea producției;

-proiecte prin care să încurajeze sportul la nivelul tuturor categoriilor sociale și vârstelor, prin investiții în echipele sportive locale, dar și în infrastructură specifică la nivelul întregului județ;

– proiecte de turism, protecția mediului sau politici verzi, precum un brand turistic pentru Cluj sau crearea unui inel verde în jurul municipiului Cluj-Napoca.

Lista candidaților, pentru primele 21 de locuri:

1
Lăpușan Remus-Gabriel
ocupația: Membru CS Uniqa Asigurări, Membru CA Transgaz
profesia: Inginer
2
Macrea Maria Florica
ocupația: Sef serviciu social
profesia: Inginer
3
Trimbitas Marcel Traian
ocupatia: Medic Veterinar
profesia: Medic Veterinar
4
Irimie Vicențiu Mircea
ocupatia: Director comercial
profesia: Manager
5
Neamț Viorel-Claudiu
ocupatia: Administrator firma
profesia: Jurist/Economist
6
Mîrdan Carmen-Doina
ocupatia: Director regional vanzari
profesia: Expert in relatii internationale
7
Oniga Gabriel-Mihai
ocupatia: Administrator firma
profesia: Politolog

8
Bărăian Tiberiu Ioan
ocupatia: Consultant IT
pofesia: Consultant IT4

9
Șasa Daniel Cozmin
ocupatia: Manager de risc la SDEE Transilvania Nord
profesia: Inginer

10
Pop Valentin
ocupatia: Avocat, Practician in insolventa
profesia: Jurist
11
Morariu Adrian Daniel
ocupatia: Conducator auto
profesia: Inginer
12
Pulbere Liviu
Ocupatia: Pensionar
Profesia: Economist
13
Revnic Vasile Marinel
Pofesia: Inginer economist
14
Giurgiuman Filip George
Ocuparia: Liber Profesionist
Profesia: Inginer
15
Popa Adrian
Cadru militar in rezerva
Profesia: Economist
16
Baciu Marcela-Adriana
Ocupatia: Administrator
Profesia: Secretar Administrativ
17
Farcaș Radu
Ocupatie: Administrator societate
18
Mihuț Adrian
Ocupatie: Tehnician Silvic
19
Horvath Marton
Ocupatie: Antrep0renor
Prfesia: Mecanic

20
Velea Nicoleta
Ocupatia: Medic stomatolog

21
Oros Tudor Daniel
Ocupatie: viceprimar
Profesia: Inginer

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare