Închide

N-a trecut pericolul: zece cazuri noi de coronavirus în Cluj doar de ieri până azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - iun. 04, 2020 0 1542

N-a trecut pericolul: zece cazuri noi de coronavirus în Cluj doar de ieri până azi.
În total în spitalele din Cluj sunt internați azi 38 de pacienți bolnavi de coronavirus. De ieri până azi au fost externați cinci pacienți, declarați vindecați – dar alți șase le-au luat locul. E vorba doar de pacienții din județul Cluj, căci numărul total e considerabil mai mare: la Cluj sunt internați și bolnavi din alte județe, căci pentru o vreme spitalul clinic de boli infecțioase din Cluj a fost singurul din Transilvania unde au fost tratați pacienți infectați cu coronavirus. ”Sunt în jur de zece cazuri noi”, spune președintele comitetului județean pentru situații de urgență, prefectul Mircea Abrudean, pentru actualdecluj.ro. ”Sunt persoane care s-au prezentat la spital cu alte afecțiuni sau cu anumite simptome de Covid”. Cei zece pacienți noi nu au legătură între ei, precizează acesta.

Să menționăm, raportările oficiale includ doar cinci cazuri noi față de ieri. ”Unii vor fi prinși doar în raportarea de mâine, depinde de orele la care sunt internați în spitale”, explică el.

În total până astăzi numărul pacienților internați, tratați și ulterior declarați vindecați și externați este de 519 persoane în aceste trei luni de pandemie, dintre care 418 clujeni – în creștere cu patru persoane față de ieri, dintre care trei din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare