Închide

Muzică faimoasă din filmele lui Disney, concert la Sala Polivalentă

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 18, 2016 0 302

Spectacol cu nu mai puțin de 70 de muzicieni și soliști de top care pun în scenă coloane sonore cunoscute din filmele de animație Disney: se întâmplă în Sala Polivalentă, peste mai puțin de o lună.

Spectacolul cu muzică de film Disney – Magical Music from the Movies e programat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în 8 noiembrie în cadrul unui turneu național în cinci orașe, cu orchestră de 70 de muzicieni ce dau viață cunoscutelor coloane sonore din desenele animate Disney. În plus, spun organizatorii, toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, ce recreează lumea imaginată de Walt Disney. Pe scenă urcă și Paula Seling, Florin Ristei și Dalma, dar și alți soliști, acompaniați de Camerata Regală cu 66 de instrumentiști.

Biletele la concert costă de la 30 de lei. Spectacolul de la Cluj face parte dintr-un turneu care începe în 7 noiembrie în Timișoara, continuă o zi mai târziu în Cluj-Napoca, în 12 noiembrie la București, în 15 – la Brașov și în 23 noiembrie – la Craiova.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu