Închide

Mutu, sub presiune. CFR, pas gresit cu Sepsi/ Balaj distruge arbitrajul

SportTop News by Actual de Cluj - mart. 30, 2024 0 154

CFR Cluj se distanțează de plutonul fruntaș și păstrează doar șanse teoretice la titlu. Vineri seas, echipa lui Mutu a făcut doar egal la Sepsi, scor 1-1.

Feroviarii au avut o primă mare ocazie de gol in minutul 3, când Bîrligea ar fi trebuit să primească o lovitură de la unsprezece metri, după ce a fost agățat în careu de Roland Niczuly. Arbitrii au lăsat, însă, jocul să continue. Iar Sepsi a dat lovitura la scurt timp, prin Ștefănescu, care l-a învins pe Sava (9).

CFR -ul a preluat inițiativa apoi și a reușit să egaleze, dar după un offside nesemnalizat la același Bîrligea. Atacantul a scăpat scăpat spre poartă din poziție neregulamentară, dar a fost blocat, iar mingea a ajuns in corner. Din lovitura de la colț, Boben a restabilit egalitatea (21).

Clujenii au controlat, în mare, restul meciului, dar au ratat mai multe ocazii mari. S-a terminat 1-1, iar titlul e mult prea departe.

Președintele CFR-ului a atacat dur arbitrajul la final, incriminând mai multe situații din meci:

„Au fost lovituri de pedeapsă împotriva noastră pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.

Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii. Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact?

Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul, să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?

Din păcate, și la golul marcat de noi, înaintea cornerului, a fost ofsaid. În acel moment trebuia deja să fie 1-0 pentru noi! Totul a culminat cu faza din minutul 84 (73-n.r.), când Otele e în spatele fundașilor și e oprit. Nu există o împingere evidentă ca să existe intervenția arbitrului la faza cu Michael! Să inventezi tu un henț, un fault?! ”, a răbufnit Cristi Balaj la Prima Sport.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu