Închide

Surpriza PSD, Aurelia Cristea candidată la Primăria Cluj Napoca: „Da, am acceptat propunerea de a candida din partea PSD”

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 29, 2024 1 621

Aurelia Cristea se întoarce în PSD și nu oricum. Ea își asumă candidatura la Primăria Cluj Napoca, informație pe care a confirmat-o pentru Actual de Cluj.

„Da, am acceptat propunerea PSD să candidez pentru Primăria Cluj și să fac echipă cu profesorul Vasile Dîncu și cu Alexandru  Cordoș”, a spus Aurelia Cristea, subliniind că mai multe detalii despre candidatura sa vor fi prezentate într-o conferință de presă.

Conducerea PSD Cluj a decis să-și desemneze un candidat pentru Primărie care să corespundă așteptărilor electoratului social democrat, iar conform informațiilor Actual de Cluj, Aurelia Cristea ar avea cel mai potrivit profil în sensul acesta.

Cristea va candida pentru Primărie în tandem cu Alexandru Cordoș, care a fost desemnat candidatul PSD pentru Consiliul Județean Cluj.

Reamintim că Aurelia Cristea e parte din vechea gardă a PSD Cluj, a fost deputat dar și ministru al Dialogului Social, în Guvernul Ponta.

În 2016 ea a mai fost propusă pentru a candida la Primăria Cluj Napoca, însă conducerea PSD a schimbat strategia, înlocuind-o cu omul de afaceri Octavian Buzoianu.

La scurt timp, atât Aurelia Cristea cât și o bună parte din membrii PSD Cluj au migrat spre Pro România, formațiunea fondată și condusă de Victor Ponta.

Începând de anul trecut, majoritatea celor care au plecat la Pro România au revenit în PSD Cluj, iar astăzi Aurelia Cristea declrară că revine pe scena politică și că va candida la alegerile din 9 iunie pentru Primăria Cluj Napoca.

Un comentariu

  1. Pai parca era la PRO-ROMANIA??????iarăși a intervenit UCU!!PSD la Cluj sub pragul electoral..distinsa doamna retrage-te cât mai poți ca te faci de minune!!

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.