Închide

Mutu, final de drum la CFR. Cine e favorit să-i ia locul

SportTop News by Actual de Cluj - apr. 03, 2024 1 247

Înfrângerea din Cupa României cu Corvinul, scor 0-4, a fost ultimul meci pentru Adrian Mutu la CFR Cluj.  Antrenorul nu a suportat umilinţa şi l-a anunţat pe patronul Varga că demisionează.

Cupa era unul dintre obiectivele principale ale CFR-ului şi i-ar fi asigurat fostei campioane prezenţa în preliminariile Europa League. Nici în campionat clujenii nu stau bine. Sunt pe locul 3 în play-off, cu 28 de puncte, la egalitate cu Rapid şi la 10 lungimi de FCSB, ocupanta primei poziţii.
Principal favorit pentru a prealua banca tehnică este italianul Andrea Mandorlini, cel pe care Mutu l-a înlocuit la CFR.

De la promovarea din 2004, CFR Cluj nu a pierdut niciodată cu o echipă de liga a doua într-un meci oficial.
Ultima înfrângere cu 4-0 datează din sezonul 2014-2015, când CFR-ul pierdea la Pandurii Târgu Jiu cu 4-0, cu o echipă în care jucau Nistor sau Pintilii şi cu Edi Iordănescu antrenor principal.
CFR mai are două înfrângeri cu 4-0, cu FC Vaslui şi FC Botoşani, din perioada în care echipa era în insolvenţă. Singura înfrângere la un scor mai mare e din aprilie 2012, când CFR pierdea acasă cu Rapid, scor 0-5. În iunie, CFR devenea campioană, cu 71 de puncte, peste Vaslui, cu 70 de puncte.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare