Închide

Mobilizare generală! “Peluza Cătălin Hîldan” o va susține pe U Cluj în finala cu Steaua! „Venim pentru frații noștri de la Cluj”

Sport by Catalin Suciu - apr. 06, 2015 1 3468

Universitatea Cluj și Dinamo vor face front comun la nivel de galerii la finala cu Steaua, în eventualitatea în care partida se va juca pe Arena Națională.

“U” Cluj ajuns după 50 de ani în finala Cupei României, unde o va întâlni pe Steaua București, dar nu știe încă pe ce stadion o va juca. Inițial, stadionul ales pentru ultimul act a fost Cluj Arena, dar în ultima săptămână s-au făcut mari presiuni din partea Stelei și a sponsorilor competiției ca jocul să se desfășoare pe Arena Națională din București, stadionul unde Steaua își dispută cu regularitate partidele de pe teren propriu. “Ei nu vor să joace la Cluj, noi nu dorim să jucăm la București. Nu știm încă unde se va disputa finala”, a explicat administratorul special al Universității, Vlad Munteanu.
Ultimele informații dau ca favorit Bucureștiul pentru disputarea finalei, dar deocamdată Federația Română de Fotbal nu a anunțat nimic oficial.

Dar dacă partida se va juca la București, Universitatea Cluj va avea și sprijinul PCH (Peluza Cătălin Hîldan), un nucleu puternic al galeriei lui Dinamo București, pe lângă suportul propriilor fani.  „Frații de la Cluj trebuie susținuți. Dacă e cazul, dacă partida se joacă pe Arna Națională, noi suntem acolo”, a declarat pentru actualdecluj.ro unul dintre membrii influenți ai PCH.  Galeriile Universității Cluj și cea a lui Dinamo se află în relații cordiale de mai mulți ani.

Helmuth Dukadam , președinte de imagine Steaua

“Ar fi o prostie să se joace finala la Cluj. Cum se gîndesc cei de la FRF că am putea accepta aşa ceva, să jucăm acasă pe terenul lui U Cluj? Să le dea de acum Cupa şi ştim o treabă! Dacă tot vor la Cluj, eu propun să se dispute pe stadionul lui CFR”

 

Bătălia pentru Finala Cupei! Trei stadioane pentru “U” Cluj – Steaua. Reacție vehementă a bucureștenilor: “Să le dea cupa celor de la U încă de acum, e o prostie!”

 

 

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare