Închide

MM Stoica continuă ironiile la adresa CFR-ului după victoria lui FCSB din Europa League. „La anul sunt favoriți să câștige Champios League”

Sport by Catalin Suciu - oct. 20, 2017 0 637

CFR Cluj și FCSB sunt în luptă directă pentru câștigarea campionatului în acest sezon, iar cele două echipe poartă un război mediatic de câteva luni.

FCSB-ul acuză penalty-urile primite de clujeni, iar Dan Petrescu încearcă să le țină piept. Bursucul a intrat în câteva contre cu MM Stoica, fostul său colaborator de la Unirea Urziceni, dar oficialul lui FCSB nu ratează nici un prilej de a continua disputa.

După succesul cu Beer Sheva din grupele Europa League (2-1) în urma căruia echipa și-a consolidat fotoliul de lider detașat în grupă, Stoica a atacat din nou CFR-ul:

„Cu toată seriozitatea de care sunt în stare, trebuie s-o spun: la anul o văd favorită pe CFR Cluj pentru câștigarea Champions League. Real Madrid are mari probleme, PSG se confruntă cu fair-play-ul financiar, iar FC Barcelona nu mai e ce a fost. Deci multă baftă, vânt din pupă”, a declarat MM Stoica.

Recent, Petrescu declara că FCSB are lotul necesar pentru a ajunge în finala Europa League:

„În opinia mea, FCSB poate să ajungă și în finala Europa League, pot să și câștige competiția, iar asta deoarece ei au un lot foarte puternic și acum pot să joace pe două fronturi fără probleme”.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu