Închide

Cociș e tentat să revină la „U” Cluj. N-a mai jucat un meci oficial de un an și jumătate

Sport by Catalin Suciu - oct. 20, 2017 0 543

Mijlocașul de 34 de ani e liber de contract și e dorit de Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea. Managerul l-a chemat din vară, dar Cociș i-a transmis că nu se întoarce pentru că ar vrea să se stabilească cu familia în SUA.

Între timp, fostul internațional a revenit în Cluj și e tentat să evolueze din nou pentru formația clujeană. Cociș a și urmărit un antrenament în Babeș și a fost în tribuna oficială ultimul joc de pe teren propriu, cu FC Avrig.

Mijlocașul e liber de contract din ianuarie 2017, iar ultimul meci pe care l-a jucat datează din 3 iunie 2016, în campionatul nord-american. Ultima dată a evoluat pentru Chicago Fire într-o înfrângere cu New York pe teren propriu, scor 3-4.

Cociș spera să-și găsească un alt angajament în SUA, ceea ce nu s-a întâmplat.

Gabi Giurgiu, Dorin Goga, Octavian Abrudan, Valentin Lemnaru și George Florescu sunt ceilalți veterani din lotul Universității. Toți sunt trecuți de 30 de ani.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu