Închide

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, confirmat cu coronavirus

SănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 03, 2020 1 800

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, a fost internat în spital după ce a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus.

Mitropolitul a confirmat pentru actualdecluj.ro că a fost confirmat cu infecție dar că nu are simptome și că va fi externat peste două zile, luni. ”Ceea ce le pun eu la suflet celor ce ne citesc este lucrul acesta, să fie atenți oamenii”, le transmite Andreicuț cititorilor. Acesta spune că nu știe de unde a contractat virusul, mai ales că nu are simptome. ”Nu știu de unde l-am luat, asta este. Nu am nici un simptom. Poate oboseală în sensul că acum atmosfera din spital nu e agreabilă nimănui, dar nu mă doare nimic, voi fi externat luni. Le transmit cititorilor dumneavoastră să fie atenți”.

Mitropolitul Andrei Andreicuț are 71 de ani. Acesta a fost internat la spitalul de pneumoftiziologie.

Până acum în Cluj au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus peste o mie de clujeni, între care peste opt sute au fost tratați și externați, de la debutul pandemiei, în primăvară. Alți peste 350 de pacienți se află astăzi internați în spitalele dedicate din Cluj, cele de boli infecțioase, de pneumoftiziologie și de recuperare.

UPDATE Citește și:

Mitropolitul Andreicuț, confirmat cu coronavirus, rămâne în spital minim 10 zile. ”Dânsul e mai în vârstă și trebuie să-l monitorizăm”

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.