Închide

Mișcări în industria producției publicitare, o firmă din Cluj e preluată de alta, tranzacția e analizată de Consiliul Concurenței

Economie by Actual de Cluj - aug. 08, 2018 0 200

Mișcări în industria producției publicitare, unde o firmă din Cluj e cumpărată de o alta din același domeniu iar tranzacția e analizată de Consiliul Concurenței.

Antalis SA preia Verla SRL iar tranzacția e analizată de Consiliul Concurenței; ambele companii sunt înregistrate în Cluj: Antalis SA, deţinută indirect de Sequana Franţa, vinde hârtie și producție publicitară și are un punct de lucru la Cluj pe bulevardul Muncii, iar Verla SRL se ocupă, la rândul său, de același domeniu. „În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/ 1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, transmite Consiliul Concurenței.

Antalis e liderul european în distribuția hârtiei și a packaging-ului industrial și a raportat anul trecut vânzări de 2,4 miliarde de euro. Anul trecut Antalis SA a avut un profit de 1,3 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 85 milioane. Verla SRL a marcat anul trecut un profit de 1,3 milioane la o cifră de afaceri de 36,6 milioane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare