Închide

Miriuță, în gardă înaintea meciului cu U Cluj: „Va fi foarte, foarte greu! Au jucători de mare calitate

Sport by Catalin Suciu - nov. 29, 2017 0 408

Antrenorul lui Dinamo speră la o calificare în sferturile de finală ale Cupei României după duelul din această seară cu Universitatea.

Miriuță traversează o perioadă proastă, fiind aproape demis în urmă cu o săptămână. În cele din urmă, antrenorul a fost păstrat pe bancă și are ca obiectiv calificarea în play-off și în fazele superioare ale Cupei.

„Ne așteaptă un joc greu de tot cu Universitatea. Pentru noi e la fel de important ca un meci din Liga 1. Ei, deși evoluează în liga a III-a, au jucători de mare calitate. Mă refer la Florescu, e Goga, Lemnaru, Cordoș, Albuț, Onicaș, Giurgiu. O să fie un meci foarte, foarte greu”, a spus Miriuță.

„În momente dificile, așa cum se află Dinamo acum, se pot întâmpla două lucruri. Ori te duci în jos de tot, ori ai un reviriment. Eu îmi doresc să ne calificăm, să producem surpriza”, a explicat și Adrian Falub, tehnicianul Universității.

Meciul dintre U și Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

Citiți și:

U Cluj – Dinamo, miercuri, în Cupa României. Mii de bilete vândute. La ce asistență se așteaptă organizatorii

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare