Închide

Mircea Geoană, discurs de candidat într-o intervenție video la o conferință în Cluj Napoca: „E nevoie de un moratoriu în jurul Noului Proiect National, având în centrul său un Contract Social pentru secolul XXI asumat de toată lumea”

ActualitatePoliticaSinteză știri naționaleTop News by Cosmina Fernoaga - nov. 18, 2022 1 187

Context

G4Media.ro a dezvăluit în luna iulie că secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, își pregătește candidatura la prezidențiale, au declarat pentru G4Media mai multe surse politice. Alegerile sunt în 2024, iar mandatul lui Geoană la NATO se încheie în octombrie 2023.

Geoană a declarat la vremea respectivă că nu poate confirma sau infirma dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din România și că nu poate răspunde la această întrebare până când nu îşi încheie funcţia de adjunct al secretarului general al NATO.

Deja s-ar fi format un comitet de sprijin pentru candidatura lui Geoană, de care s-ar ocupa în mod special soția acestuia, Mihaela Geoană.

Geoană s-a remarcat printr-o prezență constantă și tot mai intensă la evenimente publice din România și prin ieșiri publice periodice în media românească.

Trebuie spus că platforma de dezbatere socială ”România 2030” are parteneri în rândul organizațiilor internaționale precum Fundația Freidrich Ebert, Atlantic Council, dar și parteneriate cu universități: Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.