Închide

Ministrul Transporturilor ameninţă că lotul Cheţani– Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania va rămâne fără constructor

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 17, 2019 0 229

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ameninţat cu rezilierea contractului antreprenorul care execută lucrările pe lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania. Cuc s-a declarat nemulţumit de mobilizarea din teren, transmite Mediafax.

„La cel de-al doilea lot pe care l-am vizitat pot să spun că sunt profund nemulţumit de modul în care s-a mobilizat constructorul, miercuri va veni la directorul Neaga (de la CNAIR – n.a.) antreprenorul de pe Cheţani – Câmpia Turzii pentru a avea o discuţie foarte aplicată. A avansat faţă de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în şantier este nesatisfăcătoare, nu o să tolerez un astfel de comportament în condiţiile în care ministerul şi statul român sunt un partener onest în relaţia pe care o avem cu constructorii. Dacă nu se mobilizează, cu siguranţă vom trecem la etapa următoare, probabil reziliem contractul”, a spus Cuc.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare