Închide

Ministrul Lucian Bode a fost la UNTOLD, unde s-a pozat cu Emil Boc și cu organizatorii: Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi atent monitorizată

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 07, 2022 0 282

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent la Festivalul Untold, sâmbătă seară, el postând pe pagina sa de Facebook fotografii în care apare alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji.
„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor.
Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.
Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.
A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.
În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea.
Desfășurarea în condiții de siguranță a acestui eveniment care a devenit un brand pentru țara noastră și care pune România pe harta marilor festivaluri internaționale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toți: autorități, organizatori, participanți. Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese!
Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția!
Le mulțumesc celor care au înțeles acest lucru și care se bucură decent de acest festival.
Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI.
Unii fără alții nu se poate!”, a scris Bode pe pagina de facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu