Închide

Foto/Video Emil Boc și ministrul Bode au vibrat, în stil propriu, pe ritmurile DJ-lor de pe Cluj Arena la Untold

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 07, 2022 3 460

Prezent în vizita obișnuită la centrul de comandată Untold, Ministrul Administrației și Internelor, Lucian Bode, a coborât și în mulțime, pe portaflorul de pe gazon și a testat, timid, ritmurile propuse de DJ-ul și producătorul norvegian Kygo. În schimb, Emil Boc i-a arătat că la Cluj-Napoca se sare fără întrerupere, la scena principală.

În noaptea 3 de festival, stadionul s-a dovedit neîncăpător, participanții adunându-se încă din timpul show-ului lui Kygo, astfel că atunci când pe scenă a urcat DJ-ul francez veteran David Guetta, mii de oameni au sărit, au cântat și s-au filmat cu artistul, laserele, artificiile și decorul impresionat de pe arenă.

Au performat pe scena principală a festivalului în a treia zi – Almud, Kungs, B.U.G Mafia, Major Lazer Soundsystem, Kygo, David Guetta, Alok și Oliver Heldens.

TATAE de la B.U.G Mafia a promovat în fața publicului festivalului, în timpul concertului,  campania Dăruiește viața, al asociației fondate de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, asociație care a inițiat proiectul spitalului privat pentru copii care se construiește în București din donații. Cei de la Mafia au reintepretat o piesă celebră a regretatului folkist Valeriu Sterian, „Amintire cu haiduci”. „Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele? Caii şi flintele haiducïlor?”, pe rimuri de hip-hop, au rememorat artiștii.

3 comentarii

  1. Kygo a facut tot show’ul de fapt, se vedea pe oamni. David Guetta a fost formidabil de prost, lumea la um momentdat se indrepta spre iesire. Un mare rahat.

  2. Kygo a fost simpatic si empatic in timp ce Guetta era ca un mercenar care lupta intr-o cauza pentru care nu simte nimic. Singura lui bucurie a fost cand s-a sfarsit.

Scrie un comentariu

Articole similare