Închide

Ministrul Finanțelor anunță că va tăia un procent semnificativ din subvențiile pe care le primesc partidele politice de stat, de anul viitor

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 28, 2020 0 134

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță, printr-un mesaj pe Facebook transmis sâmbătă, că va tăia un procent semnificativ din subvențiile pe care le primesc partidele politice de la stat, începând cu anul 2021

Cîțu spune că și-a asumat și în 2020 o tăiere de 30% din banii partidelor, deși acest an a fost electoral și că va continua să facă economii folosind banii partidelor.

Acesta i s-a adresat lui Marcel Ciolacu, căruia i-a transmis că ”așa se fac economii substanțiale”, nu prin ”pseudo-demisii” din Parlamentul României:

  • ”Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenției pentru partidele politice și în 2021. În 2020, deși an electoral, am tăiat subvenția pentru partidele politice cu 30%. Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României. Va urma…”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă dimineață, pe Facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu