Închide

Microbuz cu copii care se îndrepta spre Cluj la un turneu sportiv, implicat într-un accident, 2 copii răniți

Actualitate by Actual de Cluj - mai 19, 2018 0 83

Microbuzul unui club sportiv din Braşov, în care se aflau mai mulţi copii, și care se îndrepta spre un turneu în Cluj, a intrat în spatele unui TIR care transporta paleţi. Accidentul s-a produs vineri, pe DN 13, în zona pădurii Bogăţii din Braşov, iar în urma coliziunii, doi copii au fost răniţi, transmite Mediafax, citat de hotnews.ro.

Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a petrecut pe DN 13, la intrarea în pădurea Bogăţii, dinspre Măieruş. Un microbuz care aparţine unui club sportiv şi în care se aflau 7 copii a intrat în spatele unui TIR care transporta paleţi.

„Erau 7 copii. Doi au fost răniţi, conştienţi, neîncarceraţi, acuzau dureri de cap. Un singur copil a fost dus la spital, cu dureri de cap”, arată ISU Braşov.

Preşedintele CS Colţea 1920 Braşov, Ciprian Jurubescu, a declarat pentru Mediafax că microbuzul se deplasa la Cluj, la un turneu de fotbal.

„Copiii, cu vârste de 7 – 8 ani erau însoţiţi de antrenor. Mergeau la un turneu de fotbal din Cluj. Am înţeles că cineva i-a tăiat calea si microbuzul a intrat într-un camion. Au sărit airbag-urile”, a spus Jurubescu.

Potrivit acestuia, la locul accidentului a fost trimis un alt microbuz care să preia pe copiii.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu