Închide

Microbuz cu 14 pasageri răsturnat pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 29, 2017 0 731

Accident în această dimineață pe al doilea cel mai aglomerat drum din Cluj, DN1C, unde în Bonțida un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în șanț.

Accidentul s-a petrecut în jurul amiezii pe raza comunei Bonțida, pe DN1C, considerat al doilea cel mai periculos drum din Cluj după drumul european E60. Aici, un microbuz de transport persoane ce opera regulat traseul Gherla – Cluj-Napoca s-a răsturnat în șanț iar la fața locului au descins ambulanțe, autospeciale și mai multe echipaje de poliție.

Având în vedere posibilitatea la momentul apelului la urgențe ca numărul victimelor să fie mare, având în vedere că e vorba de un microbuz de transport persoane, Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Cluj a activat planul roșu de intervenție, astfel că la fața locului s-au deplasat două autospeciale, trei ambulanțe și mai multe echipaje de poliție. Doar trei pasageri din cei 14 aflați în microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate cu traumatisme craniene, de coloană cervicală și torace.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu