Închide

Mesajul Simonei Halep după absența din Fed CUP

Sport by Catalin Suciu - feb. 06, 2018 0 1179

Simona Halep a anunțat oficial că nu va evolua în partida cu Canada, din Fed Cup, din pricina accidentării suferite la Australian Open.

Ea spune că va fi în tribune la Cluj și le va susține pe colegele sale.

„După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă și încercând să mă refac dupa accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federatiei. Echipa e pe primul loc și e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România deși e foarte important pentru mine, dar voi fi in tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipă la acest meci important”, a anunțat Simona pe pagina sa de facebook.

Meciul dintre România și Canada se va juca în perioada 10-11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.