Închide

Mesajul primarului Bogdan Pivariu pentru viitorii consilieri locali din Florești: „Trebuie să înțelegem că Florești are nevoie de soluții și nu își permite să piardă timp prețios cu bătălii și scandaluri politice sterile”

ActualitateAdministrațiePolitica by Actual de Cluj - iun. 11, 2024 0 150

Bogdan Pivariu
Primarul Bogdan Pivariu a arătat, într-un mesaj public postat pe Facebook, că a preferat să aibă o campanie electorală constructivă și să nu răspundă atacurilor formulate împotriva sa dar și că votul a demonstrat că a avut dreptate. În schimb, el avertizează de pe acum viitorii consilieri locali că în noul Consiliu nu va fi loc de scandaluri ci doar de muncă în folosul floreștenilor.
„Campania electorală s-a încheiat. Pe toată perioada campaniei electorale nu am pronunțat numele niciunui contracandidat și niciunui alt partid advers. În această campanie am decis, ca și acum 4 ani, să ne axăm doar pe o comunicare pozitivă, axată pe proiecte. S-a dovedit că majoritatea covârșitoare a floreștenilor rezonează cu o campanie electorală constructivă. Am reușit să intru în contact cu o mare parte dintre voi, să înțeleg și mai bine nevoile și așteptările voastre din diversele zone ale Floreștiului. Vă asigur că toate aceste nevoi se vor transforma în proiecte. Au fost multe atacuri la adresa mea, multe informații neadevărate rostite doar cu scopul de a face scandal. Dar nu am răspuns provocărilor. Știu că acest tip de acțiuni sunt contraproductive. Votul covârșitor în favoarea mea denotă faptul că electoratul din Florești este un electorat de generație nouă, care apreciază respectul intre advesari politici”, a scris primarul Bogdan Pivariu.
El a mai avertizat viitorii aleși care vor primi mandate de consilieri că trebuie să înțeleagă că, în continuare, au o singură misiune și anume să muncească pentru Florești.
„De azi trebuie să muncim pentru Florești. Trebuie să înțelegem că Florești are nevoie de soluții și nu își permite să piardă timp prețios cu bătălii și scandaluri politice sterile. Florești are nevoie de proiecte, pentru că Florești are nevoie de modernitate.
Mulțumesc tuturor celor care ați fost la vot și vă asigur că începând de azi continuăm munca asiduă pentru a rezolva problemele din Florești”, a mai subliniat primarul.
Rezultate vot pe partide Consiliul Local Floresti

Nici un comentariu

Scrie un comentariu