Închide

Mergem la Euro! Prestație entuziasmantă pentru tricolori în meciul cu Israel

SportTop News by Actual de Cluj - nov. 19, 2023 0 64

România a reușit să se califice pentru a 6-a oară la un Campionat European. Tricolorii au învins Israelul in deplasare, scor 2-1 și și-a asigurat matematic prezența la Campionatul European.

Pușcaș și Ianis Hagi au înscris pentru o calificare istorică.

România poate încheia pe locul 1 grupa de calificare dacă nu va pierde cu Elveția, la București, ultimul meci.

Turneul final de la anul va avea loc în Germania în perioada 14 iunie-14 iulie. Este pentru a treia oară când meciuri de la competiția europeană se dispută pe teritoriu german. Prima oară s-a întâmplat în 1988, când Germania de Vest a fost gazda turneului, iar a doua oară a fost la Euro 2020, când 4 partide s-au jucat la Münche, potrivit GSP.ro.

Pe 2 decembrie, începând cu ora 19:00, ora României, va avea loc tragerea la sorți a grupelor. Ceremonia se va desfășura la „Elbphilharmonie” din Hamburg.

Vor fi 4 urne, care se vor fi stabilite în funcție de rezultatele din această campanie de calificare. Germania, echipă calificată din oficiu, va fi primul cap de serie. Ea va fi urmată de câștigătoarele seriilor preliminare, alese în ordinea punctelor, apoi locurile secunde. În grupele cu câte șase echipe, cum este cea a noastră, se vor șterge cele două meciuri cu ultima clasată.

Dacă va termina pe locul 1 în grupa I, România va urca în urna a doua. În caz contrar, „tricolorii” vor fi în a treia sau a patra urnă valorică.

Prima fază de vânzare a tichetelor la Euro a avut loc între 3 și 26 octombrie.

Următorul lot de bilete, în număr de un milion, va fi disponibil după tragerea la sorți din 2 decembrie. Acestea vor fi împărțite federațiilor participante.

Ultima tranșă va fi disponibilă după meciurile din play-off, programate pe 21 și 26 martie, când se vor stabili ultimele naționale calificate.

Mai mult de un milion de tichete vor costa sub 60 de euro, 270.000 fiind disponibile la 30 de euro, cel mai mic preț de la acest Campionat European. Cel mai scump bilet din faza grupelor va costa 600 de euro, Categoria 1, la meciul de deschidere.

În „optimi”, prețurile variază între 50 și 250 de euro, în „sferturi”, acestea vor fi între 60 și 300 de euro, iar în semifinale, între 80 și 600 de euro. Marea finală va putea fi urmărită de cei dispuși să ofere între 95 și 1.000 de euro pe bilet.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu