Închide

Memo 10 și în Grigorescu, în locul Grădinii de Vară Hoia

Administrație by Luminiţa Silea - iul. 09, 2014 3 837

Serviciul Cantina Primăriei a deschis o nouă unitate de alimentație publică în cartierul Grigorescu. Directorul structurii, Gheorghe Vișan a explicat că investiția în reamenajarea și dotarea spațiului a fost de 600.000 de lei și că în noul restaurant cu autoservire pot servi masa cu preț redus, 8 lei meniul, în special pensionarii din cartierul Grigorescu. Un meniu normal costă în jur de 13 lei.

Deocamdată, restaurantul cu autoservire nu are și terasă, însă începând cu 2015 oficialii cantinei primăriei au în plan să o amenajeze preluând idei coreiene de preparare a mâncării de față cu clienții.

Primarul Emil Boc a ținut astăzi să serveasză masa la noa unitate operată de serviciul Cantină.

3 comentarii

  1. „preluând idei coreiene de preparare a mâncării” – COREENE
    „Primarul Emil Boc a ținut astăzi să serveasză masa la noa unitate operată de serviciul Cantină.” – SERVEASCĂ, NOUA

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.